You are here: Home » Welke sieraden ik het liefst draag

Welke sieraden ik het liefst draag

Het is eigenlijk al een tijdje geleden dat ik je mijn sieraden liet zien. In de tussentijd heb ik vele nieuwe leuke sieraden gekocht en ik laat je deze dan ook graag zien. Sieraden betekenen veel voor mij, want ik ga eigenlijk niet zonder sieraden de straat op. Ik voel me zelfs incompleet wanneer ik geen sieraden om heb. Op diverse foto’s die ik onlangs heb gepost zul je wel wat sieraden zijn tegengekomen die ik draag, maar ik heb er nog veel meer die ik je graag laat zien.

Horloge

Waar ik echt trots op ben is mijn DKNY horloge. Hoewel ik nog een aantal andere horloges heb vind ik mijn DKNY horloge het mooist. Het liefst koop ik tijdloze sieraden, want ik vind het zonde om sieraden weg te gooien. Ik houd ook van horloges die er uitzien als een armband. Als je mijn horloge collectie ziet, zul je opmerken dat het vooral horloges zijn die lijken op armbanden.

Primark sieraden

Ik kom graag bij Primark en een hele grote fan ben ik niet van de kleding die ze er verkopen. Soms vind ik er wel iets leuks, maar meestal koop  ik er geen kleding. Desondanks ben ik wel fan van de accessoires die ze er hebben. Als ik naar de Primark ga koop ik vrijwel iedere keer wel een aantal leuke accessoires. De OPIA sieraden van de Primark vind ik ook helemaal geweldig.

Zelf sieraden maken

Graag ben ik zelf ook aan het stoeien met sieraden en ik maak dan ook geregeld eigen sieraden. Het is soms wel even wat uitzoekwerk waar ik bepaalde onderdelen kan vinden om een complete sieraad te maken, maar het geeft me altijd een gevoel van voldoening wanneer ik weer een eigen sieraad heb gemaakt. Ik zal op mijn Instagram-wall binnenkort een aantal foto’s posten van sieraden die ik onlangs heb gemaakt. Graag hoor ik dan ook van jou wat je er van vindt en of je zelf ook sieraden maakt.