You are here: Home » Kleding » Wat Ibiza kleding écht is

Wat Ibiza kleding écht is

Verschillende kledingwinkels, die zichzelf graag als trendy en modern betitelen, vallen over elkaar heen om te verkondigen dat ze Ibiza kleding in het assortiment hebben hangen. Logisch, want Ibiza kleding is populair, zeker onder jonge mensen. Maar wat is Ibiza kleding nu precies en klopt het dat de winkels die het verkondigen, ook altijd Ibiza kleding in hun rekken hebben hangen? Wear Heart On Sleeve zocht het voor jullie uit.

Ibiza kleding in alle soorten en maten

Zelfs in de wintermaanden zie ik veel winkels, vooral op het internet, adverteren met Ibiza kleding. Ik vind dat ieder jaar weer een schril contrast, want in de winter denk ik toch vooral aan een lekker kop erwtensoep en mijn mooie wintermuts van Gucci. Maar nogmaals: dat is logisch, want in de wintermaanden moet de zomerkleding al verkocht worden. Het valt me op dat bijna alle trendy kledingzaken wel iets van Ibiza kleding in het assortiment hebben. Van deze kleding is in alle soorten en maten wel wat te verkrijgen op het internet.

Wat is Ibiza kleding nou echt?

gipsyibizaHet is moeilijk om op de bovenstaande vraag een sluitend antwoord te vinden, maar ik kan wel in grote lijnen aangeven waar Ibiza kleding vaak aan voldoet. De felle kleuren zijn natuurlijk altijd aanwezig in Ibiza kleding. Denk maar aan de oranje of felblauwe of –groene kleuren die in rokken, shirts of hemdjes vertegenwoordigd zijn. Daarnaast vind ik dat Ibiza kleding vaak wat wegheeft van de oude ‘hippy kleding’. Deze kleding kenmerkt zich door bijvoorbeeld de veter in het haar of een rok met sliertjes eraan. Erg leuk moet ik zeggen, zeker in de zomer of in het voorjaar.

Geen definitie van Ibiza kleding

Zoals ik in de vorige alinea al even aangaf is het voor mij dus lastig om een definitie te geven van Ibiza kleding. Hopelijk heb je wat aan mijn omschrijvingen. Mocht jij nog betere omschrijvingen hebben, dan hoor ik het graag. Misschien kunnen we, samen met jullie input, wel komen tot een goede definitie van het begrip Ibiza kleding.