You are here: Home » Accessoires » Supertrash Tassen

Supertrash Tassen

Al kennisgemaakt met het merk Supertrash? Dit merk is oorspronkelijk afkomstig uit Los Angeles. Sinds 2004 is het merk overgenomen door de Nederlandse fashion entrepreneur Olcay Gulsen. Binnen een paar jaar is het merk tot een enorm Europees succes gemaakt. Het succes is er nog steeds, want de Supertrash tassen worden in meer dan 30 verschillende landen verkocht. Het merk SuperTrash staat bekend als de perfecte middenweg tussen high en designermode en snelle modetrends. Voor veel mensen zijn de Supertrash tassen een inspiratiebron, waarom? Omdat het merk staat voor betaalbare luxe. Het is bedoeld voor onafhankelijke vrouwen die weten wat ze willen, vrouwen met een goed gevoel voor mode en stijl. Daar wil jij toch ook bij horen?

SuperTrash assortiment

Het merk Supertrash richt zich op kleding, schoenen en accessoires. Daar horen uiteraard ook de Supertrash tassen bij. Alle tassen van dit merk zijn functioneel en praktisch. Ook hebben alle tassen een vrouwelijke, stijlvolle uitstraling. Zorg dat je ook gaat ontdekken hoe deze tassen jouw leven kunnen verrijken. Je wilt deze mooie tassen echt niet missen, zeker de moeite waard om jezelf of je beste vriendin mee te verrassen!

Supertrash tassen bestellen

Voordat je een van de Supertrash tassen gaat bestellen, is het goed om je te laten inspireren. Welke kleuren en modellen spreken je aan? Zorg dat je alles goed gaat bekijken en maak dan een keuze wat bij jou past. Een tas koop je niet voor even maar voor een langere periode. Misschien heb je binnenkort een speciaal feestje en zoek je een mooie Supertrash tas die bij je outfit past. Neem dan nu de tijd om te ontdekken wat het gaat worden en bestellen maar!