You are here: Home » Mijn favoriete kledingwinkels

Mijn favoriete kledingwinkels

Leuk dat je mijn blog leest. In dit artikel beschrijf ik mijn favoriete kledingwinkels. Dit zijn zowel online winkels als winkels die je in iedere of in sommige steden vindt.

Primark

Je ziet een duidelijke trend in de modewereld, maar ook in de detailhandel in het algemeen. Het zijn of de goedkope winkels die populair zijn of de echt dure exclusieve merken en winkelketens. Alle merken en ketens die daar tussenin vallen,  zo lijkt het, vallen een beetje buiten de boot. Kijk maar naar de berichtgeving. Veel in het verleden gerenommeerde bedrijven gaan failliet, terwijl Primark alleen maar meer winkels opent. Een keten die dus zeker niet buiten de boot valt is Primark. Ik winkel hier graag. Het is echt een avontuur om hier eens te gaan winkelen en ik raad het anderen ook aan om hier eens naar toe te gaan. Zeker als je hier nog nooit bent geweest. Waarom is Primark zo aan te raden? De reden is simpel. De winkels zijn zeer groot. Je hebt hier vele vierkante meters met kleding. Dat alleen al is bijzonder. De grootste Primark in Manchester heeft een vloeroppervlakte van ruim 14.000 vierkante meter. De kleding en accessoires zijn hier vaak ook spotgoedkoop, waardoor het verleidelijk is om met tassenvol huiswaarts te gaan. De kans is ook groot dat er bij jou een Primark in de buurt is, want Primark opent steeds meer winkels.

Online

Er zijn vele sites waar ik graag winkel. Mijn favoriete kledingwinkels online zijn veel kleine webshops, maar ook grotere shops. Sites die ik vaak bezoek zijn: Nummer Zestien, OTTO, Ulla Popken, Spartoo, Invito, XOXOshop, Dress-for-less, Dresses Only, Pixie Market en Zalando. De laatste site wil ik graag uitlichten. Zalando is natuurlijk één van de meest bekende shops van het land. Je hebt hier vele duizenden kledingstukken. Mijn favoriete pagina is zonder twijfel de pagina outlet. Ik ben een echte koopjesjager en kijk hier dan vrijwel iedere dag of er nieuwe koopjes zijn.