You are here: Home » Kleding » De nieuwe heren badjas

De nieuwe heren badjas

badjas-heren

De badjas is weer helemaal terug. En hoe, want vele winkels hebben weer meer keus uit de verschillende badjassen. Niet alleen de heren badjas is in trek, ook voor vrouwen zijn er steeds meer soorten badjassen te vinden. Allemaal met verschillende motiefjes of printjes. Doordat het assortiment aan badjassen voor heren zo is uitgebreid, lijkt het er wel op alsof er een nieuw product op de markt gebracht is. De nieuwe heren badjas is eigenlijk niet te vergelijken met de badjas die we kennen van weleer.

Rustige jaren

Als we de laatste decennia in ogenschouw nemen, is er een lange tijd geweest dat de heren badjas, en tevens de badjas voor vrouwen, mateloos populair was. Sterker nog: zo’n beetje iedere man in ons land had wel een badjas in zijn kledingkast hangen. Heerlijk om even aan te schieten wanneer je net uit een loeiheet bad stapt. Of lekker om even aan te trekken op het moment dat je net uit je bedje stapt. Maar na de ‘rage’ van de badjas, zijn er rustige jaren geweest. Het is een tijdje niet zo populair geweest om badjassen te dragen. Eigenlijk duurde die periode tot voor kort, maar inmiddels lijkt de heren badjas op de weg terug.

Grote modehuizen

Want het is natuurlijk niet voor niets dat de grote modehuizen in ons land weer vele soorten heren badjassen aan de kledingrekken hebben hangen. Ook online zijn badjassen er in vele soorten en op veel verschillende webshops kunnen heren en dames badjassen besteld worden. Door de teruggekeerde populariteit lijkt het alsof er een nieuw product op de markt is gekomen.